Privacy8 respecteert de privacy van haar klanten en alle bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Doeleinden van gegevensverwerking

 

Uw persoonsgegevens worden door Privacy8 enkel verwerkt indien dit nodig is voor het uitvoeren van haar taken en verplichtingen richting uw organisatie. Privacy8 verwerkt in die hoedanigheid:

 

  • Contactgegevens (naam, telefoonnummer, emailadres en vestigingslocatie) van medewerkers binnen uw organisatie waarmee Privacy8 zich in verbinding moet kunnen stellen om haar functie als privacy advies bureau naar behoren te kunnen uitvoeren.

  • Contactgegevens (naam, telefoonnummer, emailadres en vestigingslocatie) van medewerkers die acteren als verantwoordelijken binnen het accountability proces.

  • Correspondentie met de bovengenoemde betrokkenen. 

 

De bovengenoemde persoonsgegevens worden met zorg behandeld en worden nooit aan derde partijen verstrekt.

Privacy8 verwerkt nooit persoonsgegevens van klanten of andere relaties van uw organisatie, ook niet tijdens het uitvoeren van haar taken rondom het privacy compliant maken van uw organisatie.

Privacyverklaring

Klikgedrag en bezoekergegevens

 

Privacy8 maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan privacy8 te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Privacy8 heeft hier geen invloed op. Privacy8 heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies

 

Privacy8 maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen. Deze website maakt gebruikt van cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

 

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Privacy8 gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Klik hier voor meer informatie over hoe u cookies kunt verwijderen of uitzetten.

Inzage, correctie en recht van verzet

 

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet meer wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij:

 

Privacy8 bv.

Brusselsestraat 51

6211 PB  Maastricht

Nederland

Aanpassen privacyverklaring

 

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 1 januari 2016.

privacy. blijft. persoonlijk.